Activiteiten

Community of Practice

Tijdens de Community of Practice-bijeenkomsten bespreken we met alle GDCI deelnemers de vorderingen in de pilotprojecten. Het programma bevat een snelle overview van de 40 tot 80 pilots, plus een aantal casussen voor verdiepend inzicht. Natuurlijk vormen de behaalde successen een leidraad! Opgedane ervaringen, inzichten en werkwijzen zijn er vooral om van elkaar te leren en sneller tot resultaten te komen. Hiervoor gebruiken we een actieve intervisiemethode. De Community of Practice-bijeenkomsten zijn op:

- donderdag 14 maart 2019, 13-17 uur, bij Gispen in Culemborg.
Bekijk het programma en lees de terugblik voor GDCI-deelnemers.

- dinsdag 8 oktober 2019, 13-17 uur, bij circulaire sportcomplex Het Binnenveld in Wageningen.

Instaptraining

Net begonnen aan deze Green Deal? Een instaptraining circulair inkopen voor startende deelnemers is in ontwikkeling.

Coaching

Persoonlijk contact over de voortgang van de inkoopprojecten? Dat mag altijd. Als deelnemer aan de Green Deal Circulair Inkopen kun je contact opnemen met de projectgroep via Shirley Justice

Wegwijzer Circulair Inkopen

De Wegwijzer Circulair Inkopen beschrijft uitgebreid de stappen die je kunt doorlopen om je inkoopproject vorm te geven. De tool bevat veel tips voor concrete actie. We werken dit jaar aan een update. Als GDCI-deelnemer is je input van harte welkom! Zo is er op 6 maart 2019 een testsessie in Utrecht. Interesse? Mail naar Rosa Peek (PAINOo).

 

  Deelname aan leernetwerken Klimaatneutraal en Circulair inkopen

  Alle deelnemers aan de GDCI mogen ook gratis deelnemen aan de Leernetwerken Klimaat en Circulair Inkopen (PIANOo en RWS). Hoewel de focus ligt op de inkoop door overheidsorganisaties, mogen bedrijven die onderdeel uitmaken van de GDCI, ook aan de leernetwerken deelnemen voor hun eigen inkooptrajecten. Relevante thema's en categorieën: interne organisatie, impactmeting en monitoring en samenwerking met de markt, bouw, GWW, bedrijfskleding, kantoorinrichting en catering.

  • donderdag 4 april (9.30-17.00)
  • donderdag 27 juni (9.30-17.00)
  • donderdag 26 september (9.30-17.00)
  • donderdag 7 november (9.30-17.00) – marktontmoeting

  Meer informatie